DOMOV     AKCIJE     PONUDBA     UPORABNO     VIZITKA
EKIPA     IZOBRAŽEVANJE     ZAPOSLIMO     POGOJI POSLOVANJA     VARSTVO PODATKOV
Facebook
Varstvo osebnih podatkov
Katere osebne podatke zbiramo?

Kot upravitelji spletne trgovine, smo v skladu z  zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), zavezani k varovanju osebnih podatkov in trudimo se poslovati s kar najmanj podatki naših uporabnikov.

Za potrebe poslovanja, zbiramo podatke kot so ime (fizične in/ali pravne osebe), naslov, e-mail, telefon, geslo (šifrirano in nam nevidno) ter ostale neobvezne podatke, ki jih lahko vnesete v obrazec ob prijavi. Za točnost podatkov, ki jih vnesete, ne odgovarjamo!


Zakaj zbiramo osebne podatke?

Podatke zbiramo izključno za potrebe poslovanja. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se sicer zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

Na vaš računalnik lahko shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).


Kako varujemo osebne podatke?

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov se na strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Osebne podatke lahko v anonimizirani sumarni obliki, uporabimo za namene statističnih analiz.

Kot upravitelj spletne trgovine, podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam. Dostavnim službam, bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.


Izjemno razkritje osebnih podatkov?

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja MED IN MLEKO D.O.O.


Za več informacij nas kontaktirajte tukaj.Hej… Pridruži se nam na Facebooku :)

Bodi na tekočem z akcijami, nagradnimi igrami in novostmi :)

Naroči se na Aktualne Novice.


Novice pošiljamo le, ko imamo res kaj povedati!