DOMOV     AKCIJE     PONUDBA      UPORABNO     VIZITKA
FRIZERSTVO     KOZMETIKA      IZDELKI     CENIK
Facebook
Kozmetične storitve
Trepalnice      Obrvi     Nega     Masaža     Manikura     Pedikura     Depilacija     Ličenje    
Trajno podaljševanje trepalnic

Se želite prebuditi z urejenimi, gostimi in dolgimi trepalnicami? Le katera si tega ne bi želela in preskočila zamudno jutranje urejanje. V čarovniji lepote medinmleko vam olajšamo življenje s permanentnim ali trajnim podaljševanjem trepalnic.

Trajno podaljšane trepalnice so bile še pred kratkim domena Hollywoodskih zvezd, danes pa so na razpolago že vsaki ženski. Trajno podaljšane trepalnice nudijo poln volumen in zahtevajo zelo malo vzdrževanja, nobenih ličil, morda le ob posebnih priložnostih.

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Podaljševanje trepalnic je postopek neopaznega podaljšanja naravnih trepalnic za 24 urni brezhiben izgled. Za podaljševanje trepalnic se uporabi svilene dlačice, ki ustvarijo popolnoma naraven videz. Trepalnice se posamično lepi na naravne trepalnice s posebej za to namenjenim lepilom, en milimeter od korena trepalnic. Takšen postopek zagotavlja izjemno stabilnost in je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Obstojnost podaljšanih trepalnic?

Obstojnost podaljšanih trepalnic je odvisna od cikla rasti oz. obnove naših trepalnic (podobno kot pri laseh) . Ta cikel traja med 2-3 meseci. Odvisno od posameznice. Svilena dlačica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Pri tistih , ki jim nohti in lasje hitro rastejo, bo izpadla prej. Nikoli ne izpadejo vse trepalnice naenkrat, ampak kakšna na dan. Za vzdrževanje lepega videza in volumna trepalnic je potrebna obnova oziroma refill približno enkrat mesečno.

Lepe, goste in naravno izgledajoče trepalnice dodajo očesu skrivnostno globino, ki očara ljudi okoli vas. S profesionalnim podalševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. S tehniko podaljševanja trepalnic podaljšamo, zgostimo in oblikujemo vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, maturantski ples…)

Postopek nameščanja

Pri podaljševanju trepalnic se lahko odločate med različnimi dolžinami in oblikami svilenih dlačic. Odločate se lahko med velikostjo, ki je prilagojena veki, dolžino, gostoto in barvo. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic izberem primerno dolžino, ukrivljenost in debelino svilenih trepalnic. Nato se prepustite našim spretnim rokam. Med postopkom imate oči zaprte. Je popolnoma neboleče in neinvazivno. Postopek traja približno dve uri. Gostota trepalnic pa je seveda odvisna od gostote vaših trepalnic. Trepalnic ne more biti več, kot je vaših naravnih, ker se lepijo dlačico na dlačico.

Prepustite se strokovnjakom, ki bomo za vas poskrbeli brezhibno, pri tem pa vam priporočali tudi izjemne izdelke za nego doma, ki jih lahko kupite tudi pri nas.
Strokovno usposobljeno osebje, vam je vedno na voljo za svetovanje. Za več informacij nas kontaktirajte.


Hej… Pridruži se nam na Facebooku :)

Bodi na tekočem z akcijami, nagradnimi igrami in novostmi :)

Naroči se na Aktualne Novice.


Novice pošiljamo le, ko imamo res kaj povedati!