DOMOV     AKCIJE     PONUDBA      UPORABNO     VIZITKA
FRIZERSTVO     KOZMETIKA     IZDELKI      CENIK
Facebook
Profesionalni kozmetični in frizerski izdelki
Naše poslanstvo je da preizkušamo za Vas :)

V čarovniji lepote medinmleko, uporabljamo izključno izbrane ter preverjene izdelke za lasno in telesno kozmetiko. Na področju frizersko kozmetičnih izdelkov se skoraj vsak teden pojavijo novi izdelki, ki obljubljajo čudeže. Bodisi od priznanih blagovnih znamk ali pa še neuveljavljenih.

V ekipi medinmleko se čutimo dolžni, spremljati vse novitete in jih preizkusiti, da vam lahko strokovno svetujemo. Ne nasedajte oglasom saj se komercialni izdelki ne morejo primerjati s profesionalnimi izdelki, ki so na voljo le v salonih.

Nadalje pa tudi profesionalni izdelki niso vsi takšni, kot obljubljajo proizvajalci. Vsak las je specifičen in ravno tako vsaka koža. Zaupajte nasvetom, ki jih izkušena ekipa medinmleko pozna.

Kozmetični izdelki

Na področju kozmetičnih storitev uporabljamo profesionalne izdelke priznanih blagovnih znamk kot so Dr.Spiller, Decleor, Paulas Choice, Afrodita… katere pa seveda lahko tudi kupite v čarovniji lepote medinmleko. Pomembno je da znamo za določen namen izbrati ustrezen izdelek, kar nam omogočajo izkušnje in neprestano izobraževanje.

Frizerski izdelki

Profesionalni frizerski izdelki so na voljo le v salonih. Zakaj? Tovrstni izdelki so ozko specializirani za določen namen in neprimerno bolj učinkoviti od tistih, ki jih dobimo v trgovinah ali drogerijah. Vedno uporabljamo le izdelke najboljših proizvajalcev kot so Loreal, Kerastase, Redken, Morccanoil… Skrbno spremljamo razvoj izdelkov in po potrebi nadomestimo določen segment z drugim. Vse to seveda za vaše zadovoljstvo:)

Darilni in vrednostni boni

Ni izdelek, predstavlja pa vse storitve ali izdelke čarovnije lepote medinmleko. Večna je dilema kaj nekomu podariti za rojstni dan ali praznik. Lepotne storitve ali izdelki za nego las ali telesa so vedno zadetek v polno. V čarovniji lepote medinmleko se zavedamo, kaj pomeni darilo in zato vsak darilni bon vstavimo v darilno vrečko, kjer je bela knjigica medinmleko ter presenečenje.
Strokovno usposobljeno osebje, vam je vedno na voljo za svetovanje. Za več informacij nas kontaktirajte.
Hej… Pridruži se nam na Facebooku :)

Bodi na tekočem z akcijami, nagradnimi igrami in novostmi :)

Naroči se na Aktualne Novice.


Novice pošiljamo le, ko imamo res kaj povedati!