DOMOV     AKCIJE     PONUDBA      UPORABNO     VIZITKA
FRIZERSTVO      KOZMETIKA     IZDELKI     CENIK
Facebook
Frizerske storitve
Svetovanje     Striženje     Barvanje     Oblikovanje     Spenjanje     Podaljševanje las      Nega    
Podaljševanje in zgoščevanje las

V današnjem času se trendi hitro menjajo. Še preden zrastejo daljši lasje so zopet moderni krajši in obratno. V čarovniji lepote medinmleko nudimo trajno podaljševanje las s 100% naravnimi lasnimi vložki Great Lengths.

Lasni vložki Great Lengths ne poškodujejo las in so praktično nevidni saj se za razliko od ostalih pritrjujejo s patentiranimi modularnimi spoji. Popolnoma naraven izgled pa dosežemo s posebno tehniko striženja ter barvnimi prelivi in senčenji. S podaljševanjem las imamo vrsto let izkušenj.

Modna muha ali kaj več?

Podaljševanje las ni le modna muha, temveč je mnogo več. Najprej pa je potrebno poudariti, da je napačno razmišljanje, da podaljški uničujejo lase. Seveda govorimo o kakovostnih podaljških iz 100% naravnih las in strokovni namestitvi s čimer dosežemo ravno nasprotno in sicer, da se naši lasje okrepijo saj so zaščiteni s čopki podaljškov. Podaljški se lahko uporabljajo tudi le za zgoščevanje, tako končen izdelek ne predstavlja nujno daljših las, temveč le lep in urejen videz ter bujno pričesko.

Garancija na podaljševanje in zgoščevanje las

Mnogo salonov nudi uslugo podaljševanja ali zgoščevanja las le malo pa je takšnih, ki za tem 100% stojijo. V čarovniji lepote medinmleko vemo kaj delamo in seveda nudimo garancijo na izdelek. Tako boste brez skrbi v kolikor pride do morebitnega izpada posameznih čopkov saj vam jih brezplačno nadomestimo.

V čarovniji lepote medinmleko, nudimo profesionalne pripomočke in preparate za vzdrževanje podaljšanih las, ki v običajnih drogerijah in trgovinah niso dostopni.
Strokovno usposobljeno osebje, vam je vedno na voljo za svetovanje. Za več informacij nas kontaktirajte.


Hej… Pridruži se nam na Facebooku :)

Bodi na tekočem z akcijami, nagradnimi igrami in novostmi :)

Naroči se na Aktualne Novice.


Novice pošiljamo le, ko imamo res kaj povedati!