DOMOV     AKCIJE     PONUDBA      UPORABNO     VIZITKA
FRIZERSTVO     KOZMETIKA     IZDELKI     CENIK
Facebook
Ponudba čarovnije lepote medinmleko
Vrhunska storitev je tisto kar iščete. Mar ne?

Verjeli smo, da je moč narediti vrhunski lepotni salon, ki ga ni mogoče le obiskati, temveč ga je potrebno doživeti. Nastal je nov koncept lepotnega salona, kjer se vživimo v vašo lepoto, vam svetujemo in na enem mestu uredimo tako frizerske kot kozmetične storitve.

Čarovnija lepote medinmleko pa ni le salon, temveč je kraj za druženje, kjer se lahko ustavite kar tako na kratek klepet ali kavico ali pa uporabite brezplačni internet in pregledate novice. Skratka medinmleko je kraj, kjer se počutite posebne in se sprostite v pravem pomenu besede.

Dobro poznamo dejstva

Zavedamo se, da v današnjem tempu življenja, marsikomu zmanjkuje časa zase in za urejanje. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo k urejenemu in popolnemu videzu po najnovejših smernicah. Najbolj pomembno pa je, da vas uredimo tako, da traja in da lahko sami dosegate enake rezultate doma. Zavedamo se, da frizerske, kozmetične in druge lepotne usluge, nudijo v mnogih salonih bližnje in daljne okolice. Verjamemo pa, da je opazna razlika v znanju in materialih, ki jih nudimo v čarovniji lepote medinmleko.

Komu je namenjeno medinmleko

V medinmleko zahajajo vsi profili ljudi ne glede na spol, ki pa jim je skupna točka, stremenje po lepoti in urejenosti. Čarovnija lepote medimleko je namenjena prav vsakomur, kot tudi modnim obsedencem, poslovnežem… z malo sreče pa boste lahko srečali Katarino Čas, Špelco Kleinlercher, pevko Aljo, Karin Škufca, Urško Alič, Dobro Vilo Majo… skratka čaroben ambient in odlična družba za vse starosti.Čarovnija lepote medinmleko je tudi drogerija in spletna trgovina, ki vam nudi vse kar potrebujete za negovanje vaše lepote. Strokovno usposobljeno osebje, pa vam je vedno na voljo za svetovanje. Za več informacij nas kontaktirajte.Hej… Pridruži se nam na Facebooku :)

Bodi na tekočem z akcijami, nagradnimi igrami in novostmi :)

Naroči se na Aktualne Novice.


Novice pošiljamo le, ko imamo res kaj povedati!